EDU X FIT

Savez za školski sport Vojvodine u saradnji sa Fakultetom „EDUKONS“iz Novog Sada, zbog povećanog interesovanja organizuje takmičenje „EDU X FIT“- atletski poligon namenjen učenicima 3. i 4. razreda u kojem se razvija brzina, koordinacija, spretnost i snaga. Dalje
Možete se prijaviti OVDE

educons

logo-transparent1

DPFV

DRUŠTVO PEDAGOGA FIZIČKOG VASPITANJA VOJVODINE je nestranačka organizacija pedagoga fizičke kulture, koja se bavi unapređenjem kvaliteta nastave fizičkog vaspitanja i sporta u školama, promocija zdravlja i zdravog načina života, unapređenje metoda i prakse fizičkog vaspitanja, podrška i stručno usavršavanje nastavnika u školama. Dalje

DrPedagoga-transparent 

DSC 0223U sredu 14.02.2018.godine sa početkom u 11 časova održana je redovna godišnja Skupština Saveza za školski sport Vojvodine. Pored  16 delegata iz  okružnih i gradskih Saveza za školski sport koji su članovi Saveza, skupštini su prisustvovali Branko Vujović iz PS za sport i omladinu, Vlastimir Mastilović načelnik gradske uprave za sport i omladinu grada Novog Sada, Branko Đukić iz PZ za sport i medicinu sporta, prof.dr Ilona Mihajlović sa Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja u Novom Sadu, dr Slađana Grujić iz Rukometnog saveza Vojvodine, Predrag Marcikić iz OŠ „Vuk Karadžić“ iz Novog Sada.

 

Skupštinu  je obeležila dobra i radna atmosfera! Podeljene su zahvanice  institucijama i sportskim organizacijama uz čiju pomoć je Savez za školski sport realizovao sve programske aktivnosti.

Gospodin Branko Vujović je najavio organizaciju 8.SOŠOV-au periodu od 17 do 20.maja 2018.godine u Novom Sadu sa više od 5000 učesnika, učenika i njihovih nastavnika.

Takmičenje će se održati za učenike osnovnih i srednjih škola sa teritorije AP Vojvodine.

Đaci reporteri izveštavaju