DPFV

DRUŠTVO PEDAGOGA FIZIČKOG VASPITANJA VOJVODINE je nestranačka organizacija pedagoga fizičke kulture, koja se bavi unapređenjem kvaliteta nastave fizičkog vaspitanja i sporta u školama, promocija zdravlja i zdravog načina života, unapređenje metoda i prakse fizičkog vaspitanja, podrška i stručno usavršavanje nastavnika u školama. Dalje

DrPedagoga-transparent 

1 70 origDana 19.5.2018. u OŠ „Prva vojvođanska brigada” sa početkom u 8.30, održano je finale u futsalu u okviru 8. Sportske olimpijade školske omladine Vojvodine. U finalu su igrali OŠ „Stevan Knićanin” iz Knićanina i OŠ „Prva vojvođanska brigita”  iz Novog Sada. Pobedu su odneli učenici „Prve vojvođanske brigade“ rezultatom  6:0. Svi takmičari su uložili veliki trud, a naročito domaćini turnira koji su ostvarili veliki uspeh u iscrpljujućoj borbi protiv sedam kvalitetnih ekipa. Za realizaciju takmičenja bile su zadužene sudije i delegat takmičenja.

Takmičenje se završilo u 12.30, a svečana dodela nagrada i priznanja počela je u 13.00 nakon čega su takmičari imali organizovan ručak i odlazak do autobusa.

Đaci reporteri
Gimnazija „Isidora Sekulić“ Novi Sad

Đaci reporteri izveštavaju