REZULTATI 9. SOŠOV

  • 30. maj 2022.

Rezultati košarka osnovne škole
Rezultati košarka srednje škole
Rezultati basket 3x3
Rezultati futsal osnovne škole (ž)
Rezultati futsal osnovne škole (m)
Rezultati futsal srednje škole (ž)
Rezultati futsal srednje škole (m)
Rezultati odbojka osnovne škole (ž)
Rezultati odbojka osnovne škole (m)
Rezultati odbojka srednje škole (ž)
Rezultati odbojka srednje škole (m)
Rezultati rukomet osnovne škole (ž)
Rezultati rukomet osnovne škole (m)
Rezultati rukomet srednje škole (ž)
Rezultati rukomet srednje škole (m)
Rezultati MOI
Rezultati šahSportska olimpijada školske omladine Vojvodine biće održana od 19. do 22. maja 2022. godine u Zrenjaninu

  • 23. februar 2022.

Danas je u Pokrajinskoj vladi održana konstitutivna sednica Organizacionog odbora 9. Sportske olimpijade školske omladine Vojvodine (SOŠOV).
U cilju očuvanja tradicije i unapređenja sistema školskog sporta u AP Vojvodini, Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu će u saradnji sa Gradom Zrenjaninom i Savezom za školski sport Vojvodine organizovati 9. po redu Sportsku olimpijadu školske omladine Vojvodine, koja će biti održana od 19. do 22. maja 2022. godine u Zrenjaninu.
U skladu sa pravilnikom o organizaciji 9. SOŠOV–a, Organizacioni odbor čini 11 članova, a predsednik Organizacionog odbora je pokrajinski sekretar za sport i omladinu Dane Basta, dok je potpredsednik gradonačelnik grada Zrenjanina Simo Salapura.

Opširnije pročitajte na stranici www.sio.vojvodina.gov.rs.


Zatvoren 8. SOŠOV

  • 22. maj 2018.


Nakon četiri sjajna takmičarska dana i još mnogo kvalitetnih programa, u maloj sali SPENS-a je u nedelju 20. maja 2018. godine svečano spuštena zavesa na 8. SOŠOV. Kao i prethodnih dana i poslednji takmičarski dan je protekao u veoma dobroj organizaciji, sjajnim borbama, mečevima i nastupima učenica i učenika. Takmičenja u karateu, odbojci, košarci, rukometu, futsalu i ritmičkoj gimnastici su sjajno organizovana, dodeljena su priznanja i medalje najboljima a organizovan je i kviz znanja na temu sporta i koliko učenici poznaju sport i fizičko vaspitanje.
Nakon kratkog uvodnog programa zatvaranja 8.SOŠOV-a prisutnima su se obratili Branko Vujović, direktor 8. SOŠOV-a i Mihail Dudaš, naš proslavljeni desetobojac i predsednik Saveza za školski sport Vojvodine.
Branko Vujović se u okviru svog obraćanja pre svega zahvalio svim učenicima u njihovim nastavnicima i profesorima što su učešćem na 8. SOŠOV-u ukazali veliko poverenje organizatorima 8. SOŠOV-a, pokrajinskoj Vladi, Gradu Novom Sadu i Savezima za školski sport Vojvodine i Grada Novog Sada. Direktor takmičenja se takođe zahvalio svima koji su učestvovali u organizaciji ovog takmičenja i dali veliki doprinos da 8. SOŠOV, koji je jedna od najvećih sportskih manifestacija ikada organizovana u Vojvodini, bude organizovan na najvišem nivouo i da u svakom smislu opravda značaj i važnost ove manifestacije.
Posebu zahvalnost direktor takmičenja je uputio onima koji su brinuli o bezbednosti, zdravlju, ishrani, prevozu, smeštaju, kao i promoterima i predavačima koji su svojim primerima i stručnošću dali poseban kvalitet 8.SOŠOV-u i time doprineli da se sva deca – učenici u Novom Sadu na 8. SOŠOV-u osećaju što bolje i da ponesu najlepše utiske. I na kraju gospodin Vujović je iskazao veliku zahvalnost svim medijima koju su zaista predano i kvalitetno pratili sva dešavanja na SOŠOV-u kao i volonterima koju su uradili zaista sjajnan posao i pored toga poslali svima najlepše poruke u cilju promocije volonterizma i pravih vrednosti.
Predsednik Saveza za školski sport Vojvodine i naš proslavljeni sportista, Mihail Dudaš je takođe pozdravio sve učesnike 8.SOŠOV-a, zahvalio se svima u organizaciji i svim učenicima poželeo da iz Novog Sada ponesu najlepše utiske, da nastave da se bave sportom i uz poruku „Vidimo se na 9. SOŠOV-u“ i svečano zatvorio 8. SOŠOV.